za 10 sendviča:
1 pavlaka od 2,5 dcl 2o % mm ili 12 % mm
hleb beli Naše zrno
ja bih kriške već sečenog hleba ili tost hleba ..
paradajz pire Gurman teglica 370 gr
1 pavlaka od 2,5 dcl 2o % mm ili 12 % mm
hleb beli Naše zrno
ja bih kriške već sečenog hleba ili tost hleba ..
paradajz pire Gurman teglica 370 gr
po ukusu dodati u pavlaku npr 2oo ili 25o gr ovog pirea
pola šake sitno na kockice seckane slanine hamburške npr
belog luka sitno seckanog 2 velika čena
sve ovo lepo izmešati
svako parče hleba time namazati
i peći oko 15 do 2o minuta u rerni na 18o stepeni
rernu uključiti tek kada sendviče stavite u nju
smesa se može napraviti i veća i da stoji 3 dana u frižideru
svaki dan samo premazati određenu količinu hleba i peći --
odozgo na krupno rende narendati Gauda sir
Нема коментара:
Постави коментар