Rođendanska torta za mamu
Potrebno je:
2oo gr prah šećera,
vanilin-šećer,
2-3 banane,
jagode,
3 tacne piškota,
pvc kantica pavlake 2o % mm - to je 7oo ml
pavlaka Hole;
2oo gr šećera u prahu
7oo ml pavlake
3 tacne piškota
Piškote bez bilo kakvog natapanja samo ređati u pleh i premazivati pavlakom sa šećerom.
pavlaku samo kašikom blago umutimo sa šećerom u prahu
Vanilin šećer grčki ja koristim uglavnom ...
Ređala sam 3 reda piškota. Na I red sam stavljala seckane banane, na II red seckane jagode (kao na slici) i preko III reda umućenu pavlaku "Hole".
Torta kada se napravi potrebno je da stoji 24 sata. Tek onda na nju stavljam umućenu pavlaku i spremna je za služenje.
P r i j a t n o !!!
Нема коментара:
Постави коментар