недеља, 1. март 2020.

Moj prvi gulaš sa začinom Aleva





Ja sam meso isekla na kockice i tu sitno iseckala i 3 krompira (jer moji tako vole).
To sam dinstala na malo ulja sa dodatkom začina i dolivala po malo vode.

Prvi put sam koristila ovaj začin i prvi put sam uopšte i pravila gulaš.

Aleva, Dodatak jelima sa začinima i povrćem za gulaš



*** Uputstvo za upotrebu ***

5oo gr mesa isecite na kockice,
dinstajte meso sa 1 dcl ulja oko 3o minuta uz povremeno dolivanje vode,
kada je polukuvano istresite sadržaj kesice i dobro izmešajte,
dodajte 7 dcl vode i kuvajte još oko 3o minuta uz povremeno mešanje.

Gulaš servirati sa prilogom npr testenina ili pire krompir.



Kao prilog uz gulaš obično dodajem testeninu, a kako je ja kuvam možete pogledati OVDE.






P r i j a t n o !!!




Нема коментара:

Постави коментар