недеља, 25. новембар 2018.

Topli sendviči (seka Ljilja)

za 10 sendviča:

1 pavlaka od 2,5 dcl 2o % mm ili 12 % mm
hleb beli Naše zrno
ja bih kriške već sečenog hleba ili tost hleba ..

paradajz pire Gurman teglica 370 gr

po ukusu dodati u pavlaku npr 2oo ili 25o gr ovog pirea
pola šake sitno na kockice seckane slanine hamburške npr
belog luka sitno seckanog 2 velika čena

sve ovo lepo izmešati
svako parče hleba time namazati
i peći oko 15 do 2o minuta u rerni na 18o stepeni
rernu uključiti tek kada sendviče stavite u nju

smesa se može napraviti i veća i da stoji 3 dana u frižideru
svaki dan samo premazati određenu količinu hleba i peći -- 

odozgo na krupno rende narendati Gauda sir



Нема коментара:

Постави коментар