Prvo je potrebno belo meso marinirati
Belo meso sam isekla na kockice i stavila u jednu činiju. Tu malo dodala maslinovog ulja, začina ili vegete (po želji), bibera, senfa i origana sa ostrva Tasos. ;))
Priprema je izgledala ovako - najpre sam kuvala klasičnu supu po I put od ćurećih krila. Šargarepu iz te supe sam koristila za ove ražnjiće, sveže tikvice i pileće belo meso.
Teta Kris mi je objasnila da ove štapiće mogu kupiti u svakoj radnji. Ja sam ih pre neki dan kupila u Tempu.
Kod mene je pečenje u maloj rernici bilo 2o minuta
(e sada samo da napišem i koja je rernica u pitanju)
Pre pečenja
Nakon pečenja to je izgledalo ovako
Ovo sa strane što vidite su ta najpre obarena u supi ćureća krila
Uz ovo jelo lepo se slagala i Ćureća krem supa od tikvica.
Нема коментара:
Постави коментар