Moja slana i slatka kuhinja
Странице
Početna
Glavna jela
Supe i čorbe
Deserti (kolači i torte)
Predjela, pite i testa
Stranica za Selmu
Pekmezi i marmelade
Slana i kisela zimnica
Korisne pripreme za zamrzivač
Gde se još mogu naći moji radovi
недеља, 12. јун 2016.
Namaz od plavog patlidžana i kako ga ostaviti za zimu
O čemu se ovde tačno radi, prikazala sam detaljno u 3 koraka ovde:
korak
1
korak
2
korak
3
Na istostiran hleb koji je Vama omiljen, premažite malo maslaca ili margarina, odozgo malo namaza od patlidžana i može i malo kačkavalja preko.
;)))
P r i j a t n o !!!
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар