Potrebno je:
3oo gr šampinjona,
2-3 kašike (maslinovog) ulja,
2-3 kašičice Začina i domaćeg začina;
Ovo mi je omiljeni prilog subotom i spremi se očas posla. Za nas dvoje dovoljno je 3oo gr šampinjona. Ponekad uzmem malo više.
Šampinjone najpre lepo očistim i oljuštim.
Prelim sa 2-3 kašike maslinovog ulja, a Vi možete kojim hoćete i 2-3 kašičice začina.
Šampinjoni pre pečenja izgledaju ovako
***
Dragi je specijalista za pečenje u rernici u kesama za pečenje. On je pekao piletinu za ručak.
Od začina je dodavao senf i ovaj začin na slici.
I u maloj rernici piletina se pekla negde 4o minuta.
***
I ovo nam je ručak ;))
Uz ovo sam spremala i Krem-čorbu od šargarepe i kelerabe
P r i j a t n o !!!
Нема коментара:
Постави коментар