недеља, 17. јул 2016.

Šampinjoni na moj način ;))



Potrebno je:
3oo gr šampinjona,
2-3 kašike (maslinovog) ulja,
2-3 kašičice Začina i domaćeg začina;


Ovo mi je omiljeni prilog subotom i spremi se očas posla. Za nas dvoje dovoljno je 3oo gr šampinjona. Ponekad uzmem malo više.
Šampinjone najpre lepo očistim i oljuštim.

Prelim sa 2-3 kašike maslinovog ulja, a Vi možete kojim hoćete i 2-3 kašičice začina.

Šampinjoni pre pečenja izgledaju ovako

***


Dragi je specijalista za pečenje u rernici u kesama za pečenje. On je pekao piletinu za ručak.

Od začina je dodavao senf i ovaj začin na slici.

I u maloj rernici piletina se pekla negde 4o minuta.

***

I ovo nam je ručak ;))
Uz ovo sam spremala i Krem-čorbu od šargarepe i kelerabe



P r i j a t n o !!!







Нема коментара:

Постави коментар